Psychologe

Evelien 

Wegens afwezigheid kan ik uw e-mail of oproep even niet beantwoorden. Voor tijdelijke consulten kunt u contact opnemen met mijn collega(‘s) via het algemeen nummer van de praktijk.
Bedankt voor Uw begrip. Evelien

Hallo,
Voel je welkom, met al je vragen, groot of klein.
Ik ben Evelien Dauw, 35 jaar, echtgenote, mama van twee, psycholoog en psychotherapeut, en ben meer dan 10 jaar actief als psychotherapeut in de begeleiding van kinderen, adolescenten en volwassenen.
Vanuit een integratieve benadering hanteer ik een breed aanbod aan methodieken en kaders en tracht ik aan de slag te gaan met jouw specifieke hulpvraag en behoefte. Ik sta voor een transparante werkwijze, ‘op maat’ en in overleg, vanuit een integere en betrokken houding.
Ik geloof heel erg in het groeipotentieel van elke mens om terug grip te krijgen op het leven. Ik wil jou graag ondersteunen in het bewust maken van de niet altijd zichtbare, maar wel steeds aanwezige innerlijke kracht.
Je kan bij mij terecht voor vragen rond identiteit, relationele problemen, depressieve gevoelens, angsten, stress, verwerking van verlies (bvb. rouw, scheiding, ziekte), gevoelens van minderwaardigheid, gebrek aan assertiviteit, … Alles is bespreekbaar.
In een eerste verkennend gesprek bekijken we samen jouw hulpvraag en de thema’s die je hierbinnen zou willen behandelen. In verdere sessies gaan we samen aan de slag door middel van gesprekstherapie. Ik heb me tijdens mijn studies verder verdiept in perinatale zorg, waarbij ik ook mama’s en papa’s die kampen met het prille ouderschap ondersteun in hun proces.

We werken steeds op jouw tempo met veel respect voor jouw wensen en noden.
Kostprijs sessie: 55 EUR (terugbetaling via mutualiteit mogelijk). Een sessie duurt 45 minuten.

 

Contacteer tijdelijk best even voor alle consulten mijn collega Helene De Smet op info@helenedesmet.com
Of dagelijks van 9u tot 10u op Helene haar nummer 0496/12.36.76.

 

vriendelijk groeten
Evelien

eveliendauw.psych@gmail.com

 

 

Helene

Hallo,
Voel je welkom, met al je vragen, groot of klein.
Ik ben Helene De Smet (°1981) vriendin van Tom, mama van Élouenn-Florence, erkend klinisch en bedrijfspsychologe, en heb meerdere jaren ervaring in het begeleiden van zowel kinderen, adolescenten als volwassenen op allerhande gebieden.
Ik werk sinds kort ook in de huisartsenpraktijk als eerstelijnspsychologe.
Ik ga steeds aan de slag met jouw specifieke hulpvraag en ga op weg om samen met jou een groeiproces te starten. Ik geloof heel erg in het groeipotentieel van elke mens om terug grip te krijgen op het leven. Ik wil jou graag ondersteunen in het bewust maken van jouw innerlijke kracht.
Ik integreer verschillende denkkaders en benaderingen om een oplossing op jouw maat te verkrijgen. Ik werk vaak met oplossingsgerichte therapie: ik probeer op zo kort mogelijke termijn de disfunctionele gedachten te veranderen door jouw sterktes en potentieel te benadrukken. Ik probeer de therapieën positief aan te pakken en de persoonlijke groei van de patiënten te bevorderen om zo maximum potentieel te bereiken (humanistische benadering).

Je kan bij mij terecht voor werk gerelateerde problematieken, autisme en ADHD, burn-out, depressie, manisch-depressieve stoornis, omgaan met stress, work-life balance problemen, assertiviteitsproblemen, problematische gezinssituaties, rouwbegeleiding, angststoornis, dwangstoornis, persoonlijkheidsstoornis, hypochondrie, obsessief-compulsieve stoornis, posttraumatische stressstoornis, enzovoort. Alles is bespreekbaar.

In een eerste verkennend gesprek bekijken we samen jouw hulpvraag en de thema’s die je hierbinnen zou willen behandelen. In verdere sessies gaan we samen aan de slag door middel van gesprekstherapie. Ik heb me de laatste jaren ook verdiept in werk gerelateerde problemen, dus ook met dergelijke issues bent u van harte welkom!

We werken steeds op jouw tempo met veel respect voor jouw wensen en noden.
Kostprijs sessie: 60 EUR (terugbetaling via mutualiteit mogelijk, eerstelijnszorgtarief beperkt mogelijk). Een sessie duurt 40 minuten.

Contacteer me via  info@helenedesmet.com   www.helenedesmet.com

of dagelijks van 9u tot 10u op 0496/12.36.76. (om een afspraak te maken).
De consultatie gaat door in de praktijk van Dr. De Winter en Dr. De Paepe.

 

 

https://www.inami.fgov.be/nl/themas/kost-terugbetaling/door-ziekenfonds/geestelijke-gezondheidszorg/Paginas/eerstelijns-gespecialiseerde-psychologische-zorg-netwerk-geestelijke-gezondheidszorg.aspx?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_campaign=NL20220107